Een ezeltocht is een avontuurlijke manier om de omgeving te verkennen en een onvergetelijke wandeling te maken. Iedereen kan met onze ezels op pad en kinderen gaan wandelen nog leuker vinden in het gezelschap van een ezel.

De routes stemmen wij af op jullie gezinssamenstelling en het aantal dagen dat jullie willen lopen.

Op de eerste dag maken jullie op onze ezelboerderij Le Soleil, kennis met onze ezels Solene, Gaston, Bill, Nina, Mileau, Caramel en Kurk.
We vertellen jullie dan over het karakter van de ezel en geven jullie een uitgebreide
instructie hoe je de ezel moet aansturen en verzorgen.

Vervolgens trekken jullie door de ongerepte bossen, authentieke dorpjes en uitgestrekte velden van de Auvergne van plek naar plek. Jullie overnachten in verschillende authentieke chambre d’hotes en gite d’etappes die op de route liggen.

De ezel draagt jullie picknickspullen, zijn verzorgingsset en eventueel één van de kinderen.

Wij zorgen ervoor dat jullie bagage op de overnachtingsplek komt.We organiseren ezeltochten op maat. De kosten hangen daarom af van jullie gezinssamenstelling en wensen. Neem contact met ons op voor een offerte.
Prijsindicatie:
  • Onze ezels kosten €50,- per dag.
  • Verplichte service bagage van €25,- per dag.
  • Overnachting, incl. drie maaltijden in diverse Chambre d’Hotes kosten tussen de €40,- en €70,- p.p.p.n.
  • Voor €60,00 kan je een dagtocht maken met één van onze ezels. Dit is inclusief instructies, een route en zadeltassen maar exclusief overnachting.
  • Bloemblaadjes ezeltocht; huur een huisje bij ons en een ezel daarbij! Vanuit het huis maak je avontuurlijke dagtochten, waarna je in de avonden terugkomt op dezelfde vertrouwde plek met je eigen spullen. Voor €60,00 per dag heb je een ezel, een route en instructies! Zie voor de huisjes: Petit Soleil 4p  Grand Soleil 6p en Maison d’smis 10p.